Doskonałe, domowe wypieki - bagietki, croissanty i brioche z wyśmienitą kawą na dobry początek dnia. Kruche z zewnątrz i miękkie jak chmurka wewnątrz kolorowe makaroniki, puszyste bezy oraz rozpływające się w ustach ptysie to mistrzowskie klasyki francuskiego cukiernictwa, wykonane z szczególną starannością oraz oryginalną recepturą.
W naszej patisserie, poczujesz się jakbyś właśnie popijał kawę z widokiem na Łuk Triumfalny.
Jako jedyna sieć hotelowa wprowadzilismy do naszych restauracji dania całkowicie bezglutenowe. Bezpieczne dla Gości z silną nietolerancją glutenu potrawy powstają w certyfikowanej restauracji Trattoria Sano – Gluten Free. Pyszne, bezglutenowe dania w słoiczkach można zjeść na miejscu w restauracji lub zabrać na wynos.
Aby skorzystać z oferty dań bezglutenowych, prosimy o informację z co najmniej 3-dniowym wyprzedzeniem.
Świeżo wypiekane pieczywo wedle tajnej receptury Szefa Kuchni, własnoręcznie tworzone konfitury oraz wytrawne pasty to dopiero początek tej przepysznej podróży. Poznaj nasze śniadaniowe propozycje i rozpocznij dzień przy wyśmienitej brioche z jagodowo-cytrynowym dżemem lub klasycznym omlecie francuskim, a zapewniamy – ten dzień będzie udany!